Dostava in vračila

Dostava

V kolikor naročilo ne presega zneska 60,00 EUR, je poštnina po povzetju ali po predračunu 3,49 EUR. Naročeno odpremimo z dostavno službo GLS Logistics, ki vas pred dostavo še pokličejo. V kolikor vas v tistem času ni doma, se z dostavljalcem dogovorite za datum in mesto prevzema paketa. Če znesek naročila presega 60,00 EUR, krijemo strošek pakiranja in dostave po Sloveniji sami (spletna trgovina Dekoria.si). 

Načini plačila  

V naši spletni trgovini so omogočeni naslednji načini plačila:

plačilo po povzetju: 3,49 EUR poštnine preko GLS-a. Dostavna služba GLS Logistics za razliko od Pošte Slovenije NE zaračuna dodatne provizije.
pla
čilo po predračunu, nakazilo na TRR: 3,49 EUR –  v kolikor želite plačilo poravnati po predračunu, prosim pišite na mail: info.dekoriasi@gmail.com

Naročilo odpošljemo v 2 delovnih dneh po potrditvi naročila, ki ga prejmete na svoj elektronski naslov.                          

Sledenje naročilu 

Ste že nestrpni in komaj čakate, kdaj bo naročeno prispelo na vaš dom? Takoj po odpremi naročenega prejmemo vašo sprejemno številko paketa. V kolikor vaše naročilo ne bi prispelo na dom, nam pišite na mail: info.dekoriasi@gmail.com in posredovali vam bomo vašo sprejemno številko, s katero boste preverili, kje se paket nahaja.

Prejeto številko paketa lahko vpišite tukaj: https://gls-group.eu/SI/sl/sledenje-posiljki ali pa jih pokličete na telefonsko številko: 01 500 11 50.

Vračilo izdelka

V kolikor vam naročeni izdelek ne ustreza, ga lahko v roku 14 dni vrnete in zamenjate ali pa vam povrnemo kupnino. Vračilo izdelka je preprosto in brez tveganja. Za vse reklamacije in težave pri naročilu smo z veseljem tukaj za vas: info.dekoriasi@gmail.com 

 

 

Podeli naprej, če ti je všeč 🙂
Share on FacebookEmail this to someone