Plačilo

Po povzetju, PayPal ali nakazilo na TRR

100% garancija

Garantirano zadovoljstvo ob nakupu!

Brezplačna podpora in svetovanje

Piši nam na info@dekoria.si in z veseljem ti priskočimo na pomoč

Dostava

V kolikor naročilo ne presega zneska 60,00 EUR, je poštnina po povzetju ali po predračunu 2,99 EUR. Naročeno odpremimo z dostavno službo GLS Logistics, ki vas pred dostavo še pokličejo. V kolikor vas v tistem času ni doma, se z dostavljalcem dogovorite za datum in mesto prevzema paketa. Če znesek naročila presega 60,00 EUR, krijemo strošek pakiranja in dostave po Sloveniji sami (spletna trgovina Dekoria.si). 

Načini plačila  

V naši spletni trgovini so omogočeni naslednji načini plačila:

plačilo po povzetju: 2,99 EUR poštnine preko GLS-a. Dostavna služba GLS Logistics za razliko od Pošte Slovenije NE zaračuna dodatne provizije.
pla
čilo po predračunu, nakazilo na TRR: 2,99 EUR –  v kolikor želite plačilo poravnati po predračunu, prosim pišite na mail: info@dekoria.si

Naročilo odpošljemo v 2 delovnih dneh po potrditvi naročila, ki ga prejmete na svoj elektronski naslov, razen če je v opisu artikla naveden drug rok dobave.                       

Sledenje naročilu 

Ste že nestrpni in komaj čakate, kdaj bo naročeno prispelo na vaš dom? Takoj po odpremi naročenega prejmemo vašo sprejemno številko paketa. V kolikor vaše naročilo ne bi prispelo na dom, nam pišite na mail: info.dekoriasi@gmail.com in posredovali vam bomo vašo sprejemno številko, s katero boste preverili, kje se paket nahaja.

Prejeto številko paketa lahko vpišite tukaj: https://gls-group.eu/SI/sl/sledenje-posiljki ali pa jih pokličete na telefonsko številko: 01 500 11 50.

Vračilo izdelka

V kolikor vam naročeni izdelek ne ustreza, ga lahko v roku 14 dni vrnete in zamenjate ali pa vam povrnemo kupnino. Vračilo izdelka je preprosto in brez tveganja. Za vse reklamacije in težave pri naročilu smo z veseljem tukaj za vas: info@dekoria.si